Sunday, October 11, 2009

Τάξη και ασφάλεια

"Τάξη και ασφάλεια", λοιπόν, από ένα κόμμα που δεν φοβάται τη σκιά του.

Τι αντίθεση με την αλγεινή ανάμνηση των δηλώσεων του ανεκδιήγητου Πάκη (του Παυλόπουλου ντε), ο οποίος - προτού γίνει μία στοιχειώδης έρευνα, μία προανάκριση έστω - πρόλαβε να καταδικάσει τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Γρηγορόπουλο, να οραματισθεί "μία Αστυνομία αμυνόμενη" και να δημιουργήσει την απαιτούμενη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το κλίμα, για την παράδοση στην πυρά της Αθήνας και άλλων μεγάλων ελληνικών πόλεων από τους ψευδοεπαναστάτες του φραπέ και τα λοιπά κακοποιά στοιχεία! Για να γίνει ακολούθως η ΝΔ απλός θεατής των γεγονότων, τρομοκρατημένη από τις αντιδράσεις που θα συναντούσε τυχόν κρατική καταστολή από το κυρίαρχο (ή πιο φωνακλάδικο) αριστερό ρεύμα των ΜΜΕ, του Τύπου και του κόσμου...

ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ λοιπόν. Να δείτε που και τους νεοσυσταθέντες τρομοκρατικούς πυρήνες θα τους ξεδοντιάσει εν ριπή οφθαλμού ο Χρυσοχοΐδης. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα. Γιατί υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή. Γιατί και αν ακόμη η αναρχία θέλγει ορισμένους, η τάξη και νόμος εξυπηρετούν τους πολλούς, των οποίων οι προτεραιότητες, η στοχοθεσία και τα συμφέροντα προηγούνται.

Υ.Γ.: Θυμήθηκα και την άλλη ανεκδιήγητη δήλωση του Πάκη, ότι "στη δημοκρατία δεν συγχωρείται αφαίρεση ζωής", με την οποία ουσιαστικά προέτρεπε τους αστυνομικούς να φέρουν περίστροφα για διακοσμητικούς λόγους και να τιμωρούν τους εκνόμους χτυπώντας τους με... τριαντάφυλλα!