Friday, October 03, 2008

Τους αλλάξαν τα πετρέλαια



Υπεξαίρεση 8 εκ. λίτρων πετρελαίου κατά την περίοδο 1999 - 2004 διαπιστώθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Να ελπίσουμε ότι θα τιμωρηθούν οι θρασύτατοι λήσταρχοι της δημόσιας περιουσίας; Οι μνήμες από την εξέλιξη ανάλογης υπόθεσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι νωπές και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Τουλάχιστον να διασφαλιστεί ότι οι ένοχοι δεν θα διεκδικήσουν την είσπραξη επιδόματος θέρμανσης για τα σπίτια τους φέτος το χειμώνα...

10 comments:

squarelogic said...

Αφού η ιστορία της Παντείου έδειξε οτι όποιος καταδικαστεί αρρωσταίνει και βγαίνει έξω για λόγους υγείας,δεν τους κλείνουν κατευθείαν ραντεβού στο Νοσ/μείο να γλυτώσουν και τα δικαστικά έξοδα?

Unknown said...

Μα καλά έκλεψαν 8.000 κ.μ. πετρέλαιο και η Πρυτανεία, ο Γεν. Γραμμματέας κλπ κλπ δεν είδαν τίποτε;
Δηλ. εάν έπαιρναν το πετρέλαιο με βυτιοφόρα των 8 κ.μ. τους κλεψαν 1.000 βυτιοφόρα και δεν αντελήφθησαν τίποτε;
Περίεργα πράγματα!!

Univers said...

Απ' ό,τι φαίνεται, το κλεμμένο πετρέλαιο δεν έφτανε ποτέ στο Πανεπιστήμιο. Απλούστατα, δεν παραλαμβανόταν ποτέ, ενώ φαινόταν το αντίθετο.

Κλοπή κομψή, με μπόλικο χαρτομάνι, χωρίς πήγαινε - έλα των βυτιοφόρων.

Και βεβαίως, ναι, σε περίπτωση καταδίκης θα σημάνει σύντομα η ώρα της επίκλησης "ανηκέστων βλαβών της υγείας", με φαρδιές - πλατιές τις υπογραφές θεραπόντων του Ασκληπιού.

Η διαφθορά μεσουρανούσα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κοινωνικού ιστού.

squarelogic said...

Περιττό να σου πω οτι βλέποντας τον τίτλο νόμιζα οτι αναφερόσουν στα...Κυπριακά(πράσινα επιτεύγματα).
-((

Univers said...

Παρακολούθησα και τα αθλητικά της ΝΕΤ, όπου με εκφράσεις οπαδικού τύπου εξιστορείτο ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της ... (μου διαφεύγει το όνομα, προελεύσεως Δανίας αν δεν απατώμαι). Ο τάδε παίχτης "έγραψε", ο συνήθης ύποπτος δείνα ανέλαβε δράση κλπ. κλπ.

Η όλη είδηση "έβλεπε" βέβαια προς τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, πώς "ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος, με αναπτερωμένο ηθικό" κλπ. κλπ.

Οι συντάκτες δεν μπορούσαν να κρύψουν την οπαδική τους προτίμηση ή έστω την επιλογή του καναλιού να κολακέψει τον "κόσμο του Ολυμπιακού" (στον οποίο στοχεύει άλλωστε, όταν - ελλειμματικό ον - αγοράζει έναντι μυθικού αντιτίμου τους εντός έδρας αγώνες του). Η ΑΕΚ αντιμετωπιζόνταν στην είδηση περίπου ως ενοχλητική παρωνυχίδα στα πόδια του λιονταριού - Ολυμπιακού.

Κρατική αμεροληψία...

vasikos metoxos said...

Πως κάνετε έτσι για 8.000.000 λίτρα. Ψιλοπράγματα. Όταν βγούνε τα ονόματα θα δείτε εκπλήξεις και μάλιστα που πήγαιναν (σε ποιών τα εξοχικά δηλαδή) κάποια από τα λίτρα.
Στην πατρίδα της απάτης ο απατεώνας μόλις μπει στη "μπουζού" αρρωσταίνει. όπως ο "μάτζικ" Λούβαρης ας πούμε...

Univers said...

Και πώς του πήγαινε το αυχενικό κολλάρο, την εποχή εκείνη...

Κρίμα που ιάθηκε και δεν είναι πλέον αναγκασμένος να χρησιμοποιεί το κομψό αυτό αξεσουάρ...

Anonymous said...

Είμαι σίγουρος ότι το πετρέλαιο τίποτα γέροι το έκλεψαν για να ζεσταίνονται μόλις η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 35 βαθμούς, όση είναι και η θερμοκρασία στα λουτρά της Αιδηψού.


Οπότε ας παρηγορηθείτε από το ότι θα είναι κοντά μας κι αυτή τη σαιζόν που προβλέπεται βαρυχειμωνιά.

SniperAthens said...

Αχά!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ανώνυμοι και μας ανοίγουν τα μάτια.


Επειδή λοιπόν είναι πλέον προφανές ποιοί έκλεψαν το πετρέλαιο, λέω:


Θέλω το 50% ή θα σας καρφώσω. Kαι μετά, κύριοι, δε θα έχετε αψιμαχίες σχετικά με το πως θα τοποθετήσετε τα χρήματά σας όπως κάνατε όταν σας είδαμε στη διαφήμιση της Πειραιώς.

Univers said...

Πλακώσανε οι θερμόαιμοι...

(που σερφάρουν και με Safari σε Mac - έτσι τουλάχιστον μου λένε τα κατασκοπικά μου)

Νεαρέ μου ακολουθείς την οδόν της απωλείας. Θα μιλήσω στον Bill για την περίπτωσή σου. Εν τω μεταξύ να τιθασεύσεις την διπλή σου προσωπικότητα.