Wednesday, January 09, 2008

Love is in the air

10 comments:

Unknown said...

Μόνον οι ζηλόφθονοι και φθονεροί τύποι δεν συγχαίρουν τον Sarkozy.

Univers said...

Όπως και να 'χει, κατηγορούμενος θα ήταν. Μυστική να κρατούσε την σχέση του θα τον κατηγορούσαν για τσιλιμπουρδίσματα. Επίσημη και με προοπτική γάμου την δηλώνει, πάλι τον κατηγορούν για ηθελημένη προσέλκυση της δημοσιότητας.

Όποιος εξάλλου ισχυρίσθηκε ότι ξέρει πραγματικά τι σκέφτεται (και τι αισθάνεται) μια γυναίκα όταν πλησιάζει έναν άνδρα, μεγάλη κουβέντα είπε. Αμφιβάλλω ακόμη και αν οι ίδιες έχουν ακέραια συναίσθηση των συνιστωσών που συναπαρτίζουν την έλξη που ασκεί ένα αρσενικό πάνω τους.

Είναι το χρήμα και η εξουσία μία από αυτές; Πολλές θα βιαστούν δημοσίως να πουν ένα πομπώδες ΟΧΙ, αλλά αν φανταστούν τον σύντροφό τους να παλεύει για τη δεκάρα και να τρώει καρπαζιά σύννεφο, μάλλον θα αποδομηθεί η εικόνα που έχουν γι' αυτόν. Μπορεί λοιπόν να μην είναι το χρήμα και η εξουσία αλλά είναι οπωσδήποτε οι ανέσεις, η κυριαρχία και ο "αέρας" που αυτά παράγουν. Όπερ ισοδύναμον.

(Το ίδιο σε κάποιο βαθμό ισχύει και για τους άνδρες, βέβαια, αλλά το αρσενικό έλκεται ισχυρότερα από το άμεσο γενετήσο κάλεσμα που εκπέμπει η ωμή και ακατέργαστη εξωτερική εμφάνιση, άντε και το τρόπος που μια γυναίκα περιφέρει το σώμα της - λίκνισμα γοφών, μερικές "θηλυκές" χειρονομίες κτλ. Έχω ακούσει αρκετές γυναίκες να λένε ότι τους είναι σχεδόν αδιάφορη η εξωτερική εμφάνιση του άνδρα, ότι περισσότερο πχ. "πιάνονται" από τα λόγια του. Από άνδρα μια τέτοια δήλωση θα ήταν μάλλον αδιανόητη, σχιζοφρενική.)

squarelogic said...

τι τεχνικη χρησιμοποιησες και ανεβασες "φιλμάκι΄?όλο και πιο hitech γινεται το ιστολογιον.

Εαν ενας ανδρας πιανοταν απ τα λογια που λεει μια γυναικα θα ηταν το λιγοτερο αφελης.Ποσες φορες το "οχι" δεν σημαινει "ναι",το "δεν πεινάω" σημαίνει "κακομοιρη μου παρηγγειλε και 2ο πιατο αν θες να φας και συ τιποτε",το "δεν σκεφτομαι το γαμο" σημαίνει ακριβως "οτι μου εχει γινει ξαφνικα εμμονη ιδεα",το "θελω λιγο χρονο να σκεφτώ
σημαίνει "μας τελειωσες φιλε μου,παμε για αλλα...".Πολυεδρικά πλάσματα οι γυναίκες και αλλοιμονο αν κανεις δεν προσεχει τα μη λεκτικά μηνύματα που εκπέμπουν!

Univers said...

Q squarelogic:

Το "φιλμάκι" είναι αρχείο .gif. Τέτοια αρχεία δεν δέχεται (τουλάχιστον όταν είχα δοκιμάσει) απευθείας για upload ο blogger. Για την ακρίβεια τα ανεβάζει, αλλά τα δείχνει ως στατικές εικόνες, εμφανίζοντας μόνον το ένα frame, από τα πολλά του .gif.

Έχεις προσέξει, όμως ότι πολλά ιστολόγια φιλοξενούν .gif. Στην πραγματικότητα τα .gif που εμφανίζονται σε διάφορα ιστολόγια είναι φορτωμένα και φιλοξενούνται αλλού, σε άλλες ιστοσελίδες, και απλώς ο blogger τα φέρνει από εκεί όταν του δίνεις την διεύθυνση.

Εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποιώ προς το παρόν την υπηρεσία του Google που λέγεται Google documents, όπου μπορείς να ανεβάσεις από κείμενα .doc μέχρι εικόνες (και .gif) ή και παρουσιάσεις .ppt. Από κει με ένα πάτημα κουμπιού μπορείς να δημοσιεύσεις το .gif που ανέβασες στο blog σου. Υπάρχει όμως επίσης το fileden και άλλα.

Τώρα το πώς έφταξα το .gif; Στο Corel Draw έφτιαξα τα frames ένα-ένα και μετά ρύθμισα την διαδοχή και τον ρυθμό μεταξύ τους στο Corel PhotoPaint.

Για τα περί μη λεκτικών μηνυμάτων συμφωνώ, αν και όχι μόνον οι γυναίκες (ίσως περισσότερο αυτές εκ φύσεως) αλλά οι άνθρωποι γενικότερα σήμερα ίσως αρνούνται να εκφράσουν λεκτικά αυτό που σκέφτονται (όπως η "απόκρυψη" των κινητών...).

Καλά βέβαια, το "θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ" ή το "θέλω να μείνω μόνη μου για λίγο" είναι κλασσικά clichés!

Locus Publicus said...

Nα τη πάρει τη κοπέλα univers, κανένας δεν θέλει δυστυχισμένο και σεξουαλικά ανεπαρκή πρόεδρο έθνους. Kοιτάξτε και τον Ιρανό πρόεδρο, που είναι συνέχεια ζοχαδιασμένος απο την έλλειψη σέξ.

Απίθανο το φιλμάκι του κυρίου U. Kαι τι σκέψη! Με κάθε airbus παίρνεις και γαλλικό τεφαρίκι. Τώρα κατάλαβα πως θα κυβερνήσει ο Sarkozy. Ρε το μπαγάσα, τι σκέφτηκε για να αυξήσει τις πωλήσεις!!

Το θέλει πάντως ο Κώστας το "γαλλικό μοντέλο", αλλά δεν μπορεί. Ερχονται κάτι τύποι σαν το Ζαχόπουλο και χαλάνε το momentum. Aσε που στο θέμα του management της πεθεράς κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει ολοκληρωμένη πρόταση.

Aλλά και αυτή η Αριστερά, λίκνο σκέψης στη χώρα μας, να μην έχει τίποτα να προτείνει επι θέματος σέξ-πολιτικής. Καμμία πρόταση. Εκτός απο κάτι παλιές προτάσεις για γυναίκες εργάτριες σε κολλεκτίβες ντυμένες με αντισεξουαλικές σοσιαλιστικές φόρμες και σταλινικά χιτώνια. Ελεος!

Univers said...

... Και εντούτοις κάποιοι γραφόντουσαν στις νεολαίες της Αριστεράς μόνον και μόνον για γνωριμίες! Φαίνεται πως γινόταν νταραβέρι...

Επίσης οι γυναίκες από το πρώην ανατολικό block έχουν την φήμη απελευθερωμένων περί τα ερωτικά γυναικών.

Τώρα όσον αφορά το Ισλάμ και το πολιτικό του σκέλος, μάλλον η πολύ βεβαιότητα για τις ανταμοιβές στον άλλο κόσμο δεν τους αφήνει να απολαύσουν τις χαρές του παρόντος.

vasikos metoxos said...

Κλασσική δημιουργία univers. Lumier....

vasikos metoxos said...

Χωρίς πλάκα πιστεύω θα γίνεται χαμός στα Ηλύσια με την νέα κυρία...Πεθερές, αυλάρχες, πρωτόκολλα όλα μαζί για τον κ. Πρόεδρο.

roadartist said...

:))) καλημερα!

Univers said...

Καλημέρα και σε σένα!